Matta bronzers

2011-09-28 15:12:45 Allmänt - 5 Kommentarer

Jag tänker införskaffa mig ett matt bronzingpuder för att främst använda det för contouring, har läst många bra recensioner om alla dessa och har nu svårt att välja. Hade först bestämt att jag skulle köpa Chocolate soleil, men nu börjar jag bli osäker. Hmm..

Mitt nyaste inköp

2011-09-28 14:46:29 Allmänt - 2 Kommentarer

Hittade den här snygga ringen inne på glitter, och när jag såg prislappen så var det inget snack om saken, jag slog till.
Vad tror ni jag fick betala? Tro det eller ej, men denna snygging blev min för endast 25 svenska kronor. Låga priser gillas! ♥

Ett stort tack

2011-09-27 20:05:34 Allmänt - 2 Kommentarer
Vill börja med att säga tack för alla bra tips och kommentarer jag fått på det här inlägget. Trodde verkligen inte att så många skulle vara ivriga att hjälpa mig, men jag hade fel. Fick många tips på produkter som jag tänker testa. Så tacktacktack, ni är bäst! ♥

Kom alldeles nyss hem från en lägenhetsvisning i Bureå, en otroligt fin tvåa var det denna gång. Och har Sebbe tur, så kan den bli hans inom en snar framtid. Bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. För det hade varit helt underbart ifall han fick den!


Bilder från justlittlethings.net , check it out. Älskar att sitta och kolla igenom alla såna här!

Min problemhy

2011-09-26 18:15:34 Allmänt - 10 Kommentarer
Nu tänker jag ta upp något som jag kämpat med ett tag. Min dåliga hy! Jag gör allt för att slippa de jävla finnarna, men de hittar alltid tillbaka på ett eller annat sätt. Det är knappt så jag vågar visa mig utan smink för någon längre, skäms t.o.m inför min pojkvän..! För 1-2 år sen hade jag nästintill felfri hy, möjligtvis att jag hade någon finne då och då. Men aldrig såhär..

Om jag inte hittar något mirakelmedel snart, så går jag nog till en hudterapeut och gör en såndär dyr ansiktsbehandling, för jag orkar inte lägga mer pengar på produkter som inte ens fungerar. Då känns det säkrare med en behandling!

Vet att det finns folk som har värre hy än mig, och några kanske tycker att jag inte borde "klaga".
Men jag är redo att ta tag i det här nu, för jag vill inte skämmas så fort jag vistas runt folk. Det ska inte vara så!

______________________________________________________________________________________________________________________

Om någon utav er mot förmodan skulle ha några tips eller liknande skulle jag verkligen uppskatta det! ♥

Höstsnyggt från Jofama

2011-09-26 14:34:43 Allmänt - 0 Kommentarer

Jag är på jakt efter en ny höst/vinterjacka. Och de här två från Jofama är näst intill perfekta! Meen, då kommer vi till priset...
Tror den leopardmönstrade går på över 2000 spänn och läderjackan runt 1700, vilket är waaay too much för mig som lever på studiebidraget. Men kände att jag lika gärna kunde tipsa er andra om dessa snyggingar. De båda finns att köpa på nelly.com!

Sunday oh sunday

2011-09-25 23:37:00 Allmänt - 1 Kommentarer
Min bloggning det senaste går ju att.. diskutera. Jag har egentligen inget roligt att berätta för er, så det är väl därför jag nästan aldrig skriver något längre. Har helt tappat lusten och inspirationen, så skulle vara jättesnällt av er om ni kunde berätta vad ni helst hade velat läsa om eller om det bara är något ni vill se mer av på bloggen, för det är heltomt i min skalle just nu!

Anyways.. nu sitter man här iallafall, söndagskväll. Fick studiebidraget idag, och lusten att klicka hem lite nytt inför hösten är STOR. Jag vet att jag inte borde.. men jag behöver ju faktiskt lite varmare kläder nu när det börjar bli kallare :')

Trots att det är kläder jag borde titta på, så sitter jag som klistrad på beautybay.com! De har sminkmärken som Too Faced, Urban Decay m.m och vissa av grejerna är betydligt billigare än om man köpt från sverige, så jag funderar på att lägga en beställning snart. Känns som att jag bara bloggar om smink nu förtiden, visst gör det? Borde kanske driva en skönhetsblogg istället? Haha.

220911

2011-09-22 18:55:59 Allmänt - 14 Kommentarer


Var längesen jag la ut någon "ny" bild på mig. Så.. here you go! Har typ knappt orkat fixa mig på hela veckan.. Som nu... jag har på mig mjukisbyxor, tjocktröja, är utan smink och håret är uppsatt i en slarvig tofs. Men men, så får man se ut ibland (:

Nu ska jag packa ihop mina sista saker och dra mig till pappa där jag spenderar helgen!

new obsession: pretty little liars

2011-09-18 18:58:13 Allmänt - 16 Kommentarer


Är inne på andra säsongen av pretty little liars, och jag är som besatt, kan inte sluta se! Så himla bra serie :D
På tal om serier så har säsong 3 av the vampire diaries börjat nu, såg det i fredags. Vad jag längtat!

Nu saknas det bara att glee börjar om igen så är allt PERFA . Två dagar kvar, ihihi!

Har du en dålig dag? Titta då på det här!

2011-09-16 18:58:53 Allmänt - 10 Kommentarer



Maru <3<3
Gör en lycklig enda in i själen.

Mina tävlingsbidrag hos Kan Dee

2011-09-15 17:42:07 Allmänt - 5 Kommentarer



Är med och tävlar om 1000 kr att shoppa loss för hos Kan Dee Shop!

Tävlingen går ut på att man ska sätta ihop en outfit innehållande något från Kan Dee.
Och det bästa är att man får skicka in hur många outfits som helst, så här är de två jag gjort :D

Klicka här för att tävla du också.

Dålig dag

2011-09-14 14:20:07 Allmänt - 3 Kommentarer

Allt går bara skit. Kommer inte igång med filosofi-hemtentan och inprincip allt som jag gjort på csi-spelet har inte sparats... fml.

Typ så känns det...

What went wrong?

2011-09-13 18:39:04 Allmänt - 0 Kommentarer



Hahah, alltså.. bästa ES3C!

Min E.L.F beställning kom igår!

2011-09-13 16:49:39 Allmänt - 6 Kommentarer


Hur nöjd som helst med allt! Någon som är intresserad av en recension så småningom?

Skolfoto imorgon!

2011-09-12 20:00:26 Allmänt - 5 Kommentarer
Stannade hemma från skolan idag, kände att det var lika bra då jag snörvlar som en galning. Trots det,
så mår jag betydligt bättre nu än igår, progress! Om jag är utan feber imorgonbitti så går jag nog till skolan.
Vi har skolfoto på eftermiddan, och med tanke på att jag går sista året nu så vill jag inte missa det!



Här får ni en snygg bild på förra årets skolfoto. Ser ni mig? Jag och min långa lugg...snyggt.

Beauty wanties

2011-09-11 22:47:50 Allmänt - 7 Kommentarer


1.
Den omtalade Naked palette från Urban Decay 2. Hårolja från Orofluido  3. Primed & Poreless från Too faced
4. & 5.
Läppstift från Limecrime i färgerna Glamour101 (Mörkröd) och Coquette (Nude)

Allt förutom läppstiften finns att köpa på beautybay.com, superbra sida!

Helgens tidsfördriv

2011-09-11 16:47:13 Allmänt - 5 Kommentarer
Eftersom jag varit ( & fortfarande är) sjuk så har jag & pojkvännen spenderat helgen med att se film & spela csimiami-spelet.
Älskar såna spel. Man får utreda mord, vilket är något jag aldrig i livet skulle vilja göra irl. Men i spel går det bra! :D

På tal om spel..I fredags släpptes det nya spelet "dead island" som jag tycker verkar askul. Man ska springa runt och döda zombies, grafiken verkar vara superbra också! Kanske nåt att investera? Här är iallafall den balla trailern :

Inget toxic för mig.

2011-09-09 22:50:58 Allmänt - 9 Kommentarer


Igår
började jag få lite ont i halsen, men tänkte inte så mycket mer på det. Idag så ligger man hemma med feber, kan knappt andas med näsan, och lever på halstabletter & te! Så jag fick lov att sälja min biljett till toxic. Känns jävligt surt! Men vad gör man?
Finns verkligen inget värre än förkylningar! Och det värsta är att när jag faktiskt BLIR sjuk, så varar det en evighet :(

This year, I will do good.

2011-09-08 19:26:51 Allmänt - 3 Kommentarer
Har gått nästan 3 hela veckor i skolan nu, och det börjar kännas, haha! Men jag har bestämt mig för att verkligen satsa på skolan det här sista året, lägga i sista växeln för att få ett bra slutbetyg. Förra året hamnade jag efter i alla ämnen och det gjorde att jag mådde skit för det mesta, men jag tog mig igenom det. Måste bara lära mig att ta tag i skoluppgifterna innan det är för sent.

Imorgon är det fredag, går i skolan till 15.20 och sen blir det att skynda sig hem och göra sig klar för en kväll på toxic. Lär bli jävligt mycket folk, så får väl se hur länge jag stannar (har lite svårt för stora folkmassor..) Men kommer nog bli awesome!



En random bild på min fina parfym.

Those pretty faces

2011-09-08 12:09:49 Allmänt - 0 Kommentarer

Chailatte a la Lissie

2011-09-07 19:17:58 Allmänt - 3 Kommentarer
Idag gick jag av någon anledning in på Indiska (är typ aldrig där), och efter att ha konstaterat att jag inte såg något jag ville ha så började jag gå motutgången. MEN, såg jag några teér stå uppradade.. och min första tanke var "CHAI-TE!!" Och mycket riktigt så stod där Indiskas egna chai te, och jag kunde inte låta bli. För 39 spänn blev det mitt, så himla värt det!



Så nu har jag lyckats göra min alldeles första egna kopp chailatte. Och eftersom vi inte har någon "mjölk-skummare" så fick jag handvispa mjölken. (REKOMENDERAS INTE, fick as ont i armen efteråt. HAHA!) Men, GUD vad gott det blev.Tog bara mjölkskummet och hällde över teét, sen var det klart. Kommer typ dricka chai varje dag nu, hihi. Nom <3

//"höst"outfits//

2011-09-06 18:30:21 Allmänt - 3 Kommentarer

cozy wine



Hur lite jag än vill förstå det, så är sommaren slut..Och hösten närmar sig med stora steg! Don't get me wrong.
Jag älskar hösten, jättemysig årstid. Men då man haft över 25+ i stort sett hela sommaren, så kommer kylan som en shock.

Så för att inte deppa ihop totalt över att "mörkare tider" är påväg, så har jag slängt ihop två outfits som jag gärna
skulle vilja ha nu till hösten. Kanske lite kallt med shorts insåg jag nu..men funkar väl lika bra med ett par svarta jeans :)

E.L.F beställning

2011-09-04 19:29:21 Allmänt - 11 Kommentarer
Beställde tidigare några prover från tikei för att se vilken foundationfärg jag har, ska bli spännande att se när paketet kommer!
När jag ändå var igång så passade jag på att köpa lite nödvändigt hos E.L.F också! Så detta är vad jag väntar på :



Feather proof moisturizing lip liner i färgen Bitter (inte den på bilden), Cream eyeliner i svart & Studio Blush i färgen Tickled Pink. Och till sist, Borstarna : Blending Eye Brush, Powder Brush, Blush Brush och en Kabuki Brush.

Every day waves

2011-09-04 17:28:52 Allmänt - 2 Kommentarer


Så himla snygg look av Lauren Conrad. Ser sååå enkelt ut när hon gör det, men blir inte alls lika bra då jag försöker. Haha :D
Total-älskar hennes hårfärg också, eller ja.. håret i helhet är skitsnyggt. Hade mer än gärna bytt med henne!

Vad tycker ni om ombre-färgat hår? Snyggt? Fult? Överhypat? ..

Fredagens teparty

2011-09-04 12:23:11 Allmänt - 2 Kommentarer

I fredags så hade jag och tjejerna tea party, med alla möjliga tesorter och fika. Supermysigt! Och på kvällen efter det så träffades några utav oss hemma hos Jessica och hade det trevligt. Så.. jag är lite sent ute, men tack alla för en fin fredag! ♥

Bilder snodda från Alma. Glömde ta med mig kameran :(

Frossa i höstskor!

2011-09-03 15:14:04 Allmänt - 7 Kommentarer


Jag hade tänkt köpa 1 par... hur i helvette ska jag kunna välja?!.... HELP!

Nytt i badrumsskåpet

2011-09-03 13:00:37 Allmänt - 1 Kommentarer


Igår tog jag mig en sväng till solbacken, och där hittade jag lite smågrejer. Bla. Dag & nattcreme från Vera by CCS och ett torrshampoo från Batiste. Var mest intresserad av hudcremerna då jag varit dålig på att återfukta det senaste.

Såhär skriver CCS om sina produkter:

Protecting and Hydrating light day cream: En lätt dagcreme med låg fetthalt som passar bra som makeupunderlag. Är rik på naturliga antioxidanter, vitaminer och mineraler verkar intensivt återfuktande medan skyddande vattenkrasse bekämpar fria radikaler och motverkar de första ålderstecknen. Innehåller vegetabiliska oljor med hög halt omega 3 och 6, viktiga essentiella fettsyror som verkar både mjukgörande och skyddande på huden. Ljusreflekterande pigment bidrar till att ge huden en finare struktur och lyster.

Repair Night Cream: En lugnande och återuppbyggande nattkräm med hög halt av närande Aloe Vera. Mjölk- och hyaluronsyra stimulerar cellförnyelsen och hudens återuppbyggnad. Innehåller lugnande Aqua Cacteen som ger fukt och näring samt mjukgörande avocadobutter som ger en skön och krämig känsla. Nattkrämen är rik på vegetabiliska oljor och innehåller hög halt av omega 3 och 6.


Har redan hunnit prova båda cremerna, and I love them! Nattcremen gjorde verkligen succe, den luktar milt och återfuktar utan att kännas fet. Samma med dagcremen! Huden känns smidig och mjuk, inte alls som innan då jag använde min triple active day från L'oréal! Har som sagt bara använt dem 1 gång, men återkommer med en bättre recension om någon vecka då jag hunnit testa dem ordentligt! :)

Todays make up

2011-09-01 19:13:43 Allmänt - 5 Kommentarer

 


Har fortfarande svårt att ta bra närbilder på mina ögon, men de här fick duga! :)

Om någon vill veta vad jag använt så får ni fråga, orkar inte skriva ut det nu. Haha, latmask!

GLEE & THE VAMPIRE DIARIES SEASON 3 PROMOS

2011-09-01 15:49:40 Allmänt - 2 Kommentarer


ÄNTLIGEN <3<3 Den 15e september börjar TVD och Glee den 20e!. Kommer dö!

JANINE// NELLY SHOES

2011-09-01 02:13:57 Allmänt - 3 Kommentarer

ÅHHHH! Love at first sight. Perfekta! Ska man beställa eller inte?.... 449 kr kostar skönheterna!

Smells like chocolate