Q/A

2011-12-30 13:39:46 Allmänt - 0 Kommentarer

Haha, Beundrare? Där ser man. Jag hittade dem inne på H&M för 399 kr. Finns billigare jeans,

men för en gångs skull sket jag i vad prislappen visade & slog till! :)

Nyårs fin

2011-12-29 19:08:52 Allmänt - 2 Kommentarer
Jag lyxade till det lite och bokade in en tid för brynplock på Aqua Spa igår. Så nu har jag jämna och fina ögonbryn lagom till nyårs! Och ikväll blir det att färga håret, lägga ansiktsmask och ta ett långt skönt bad. Kommer bli en helt ny människa, haha! ;)



Mina nya jeans. Älskar slitningarna. Och trots att dom är så tighta så är dom ändå otroligt sköna!

Mellandagsrea

2011-12-27 18:08:35 Allmänt - 0 Kommentarer



Köpte även ett par jeans som jag inte vet om jag ska behålla eller inte. Blev faktiskt mindre shopping än väntat idag,
men är riktigt nöjd med mina köp iallafall. Måste däremot hitta nåt att ha på mig på nyårs, och det fort som attan!

God jul!

2011-12-24 19:11:35 Allmänt - 4 Kommentarer


Vill bara ta en stund och önska er en riktigt god jul! Här har tomten redan varit och lämnat julklappar (kind of) så jag har lite fina grejer att visa er, men det får bli senare! Hoppas ni får en jättefin fortsättning av julen, för det tänker då jag ha! ♥

Jullov om sisådär 3 timmar!

2011-12-22 10:15:44 Allmänt - 2 Kommentarer
Ska bli så himla skönt att ta lov nu. Det trista med det hela är bara att jag fortfarande inte har lämnat in alla uppgifter, men enligt min snälla filosofilärare så har jag längre tid på mig att få in hemtentan. Just idag ska jag inte tänka på skoluppgifter, nä.. jag ska bara njuta av att det snart är jul & att jag ska spendera resten av dagen + kvällen i bureå tillsammans med Annapanna som jag inte träffat på jättelänge. Vi sågs igår för första gången på över en vecka! Så idag invaderar vi Sebbes lägenhet :) Haha!

Det här med att klä sig

2011-12-21 22:28:35 Allmänt - 2 Kommentarer
Jag har totalt tappat intresset för mode. Eller nä... surfar fortfarande runt på flera olika sidor och önskar att jag hade pengar nog för att kunna köpa upp alla kläder från t.ex nastygal.com eller romwe.com, men alla mina pengar går till annat nu för tiden. Och min garderob, den är full utav svarta t-shirts, svarta jeans, typ 5 par jeans som jag vuxit ur, nån grå hoodtröja osv osv. JAG VILL INTE SE UT SÅHÄR. PUNKT. Jag ska se till att ha på mig kläder jag gillar och som jag trivs i, för det här är inte jag. Jag trivs inte i att klä mig endast i svartvitt och i stora hoodies, nä.. this got to end. Jag måste bara hitta orken till att bry mig!

Hoppas jag får mycket pengar i julklapp. Då slänger jag ut det jag har, och påbörjar en ny garderob. En garderob som är mer jag.

Såhär ser en typisk Lisette-outfit ut en vanlig skoldag. Hur tråkig som helst...

Angry birds VS Wordfeud

2011-12-21 19:20:07 Allmänt - 1 Kommentarer


Såhär grym klass har jag! Hahah. Dancebattle mellan Angry Birds och Wordfeud.
Kan det bli bättre? Videon är snodd från Alexandras blogg.

christmas is approaching

2011-12-20 23:27:05 Allmänt - 3 Kommentarer

Bild från tumblr.

Shit vad fort tiden går. Om 4 dagar så är det julafton! Hur sjukt?!..Är i princip ledig från skolan imorgon. Ska bara in en tvär för att se på då min klass är med i "dundercupen", det är en innebandyturnering som skolan anordnar vare år innan jul :3 Jag själv är inte med, thank god. Men jag ska heja på mina klasskamrater with all my power! Sen blir det hem och göra klart alla mina restuppgifter för sista gången, vill inte gå på jullov med ångest över att jag har flera ogjorda uppgifter. Nä.. Nu jävlar ska jag bli klar!

So very sorry

2011-12-18 15:40:28 Allmänt - 2 Kommentarer
Min uppdatering är sämre än sämst. Men jag orkar nästan aldrig blogga längre.. Det suger! Men det är ju som sagt väldigt mycket i skolan just nu, ska bli skönt med lov snart. Vet inte ens om det är någon som faktiskt läser min blogg on a daily basis, men till er som gör det så lovar jag er att försöka bli bättre på att blogga. Det kan bli ett utav mina nyårslöften!

Hur som helst så tillbringades gårdagen hos Alma då vi hade vår årliga lilla julafton med tjejerna, vi åt julmat, såg på kalle anka, bytte julklappar och hade allmänt trevligt. Det har blivit som en tradition för oss, och har pågått i 4-5 år nu. Sjukt! Men tack tjejer för en bra kväll! ♥

Ma' bling

2011-12-15 19:05:03 Allmänt - 5 Kommentarer

Fick ett present kort på Guldfynd av mamma för ett bra tag sen, så när jag av en händelse var där inne för några veckor sen så passade jag på att köpa den här otroligt fina klockan, gillar det vita tillsammans med guldet. Sen när jag gick därifrån så fick jag med mig ett tillgodokvitto på pengarna som blev över, och de spenderade jag idag på örhängerna ovan. De är verkligen hur fina som helst. Var jättesvårt att få med den rätta färgen på bild, men de skimrar aningen i blått. Ska nog ha dem på mig i helgen! ♥

Tävlar hos Hiilen

2011-12-15 15:11:38 Allmänt - 1 Kommentarer


Jag är med och tävlar om alla dessa produkter från MAC. Älskar alltihop!! Vore ju världens bästa julklapp :)
Håll tummarna för att jag vinner ;) Vill du också vara med och tävla? Klicka då här!

Att vara ledig en måndag

2011-12-12 14:34:39 Allmänt - 7 Kommentarer



Glider runt i en oversized tröja och knee highs. Nu blir det att sätta igång en film och njuta av ledigheten medan jag kan!

Julbak med tjejerna

2011-12-11 18:12:56 Allmänt - 2 Kommentarer


Har spenderat denna söndag hos finfina tjejen på sista bilden. Vi har sjåat på i köket hela dagen. Det har gjorts pepparkakor, marsipanfigurer, knäck och ett oerhört snyggt pepparkakshus som ska föreställa Hagrid i Harry Potter filmernas hus! ;)

Tack tjejer för en mysig dag. Nu peppar vi nästa helg då det blir lilla julafton! :D ♥

8/12/11

2011-12-08 16:30:23 Allmänt - 2 Kommentarer

Uppdateringen kommer att fortsätta vara låg ett tag framöver. Iallafall tills jullovet. Har så himla mycket jag måste göra i skolan just nu,så det finns helt enkelt inte tid! Ikväll ska jag iallafall dra till Ida Maria och plugga. Ska försöka få bort flera uppgifter.

Night inspiration

2011-12-05 23:57:01 Allmänt - 5 Kommentarer

 

 

Ps. Det är jag som gjort the facy set längst ner. Skulle inte säga nej till något utav plaggen!

PLEASE BE MINE

2011-12-05 22:07:32 Allmänt - 5 Kommentarer


Gud vad jag hade velat ha den här klänningen. PERFEKTION! Ännu snyggare hade den varit om den funnits i svart,
vilket jag har för mig att den gör också. Dock hittar jag inte den på hemsidan -sadface. Men vinrött är också fint! ♥

Någon som kan gissa var den kommer ifrån? Den som gissar rätt får... ingenting. Haha, nä men, äran ;)

Hej mitt vinterland

2011-12-05 14:06:18 Allmänt - 9 Kommentarer


Nu är det verkligen vitt ute, på riktigt. Hoppas snön får ligga kvar nu fram tills jul!

1a december

2011-12-01 23:23:14 Allmänt - 5 Kommentarer

Känns knäppt att det redan är första december, snön som annars brukar ligga på gatorna vid den här tiden är istället utbytt med regnpölar! Jaja, hoppas bara att vi får en vit julafton iallafall, annars tror jag inte att jag kommer känna någon julstämning at all :(

The body shop

2011-12-01 14:07:41 Allmänt - 5 Kommentarer


Idag tog jag mig en sväng in på the body shop för att kolla på lite nya hudvårdsprodukter.
Men ändå så kom jag ut från butiken med allt detta + en julklapp som jag tyvärr inte kan lägga ut här!

Orsaken till varför jag fick så mycket grejer var för att jag gick med i kundklubben. Och just idag så fick man en julstrumpa fylld med saker om man handlade för över 500 kr, plus att alla som handlade idag också fick med en gratis lip roll on!

Så, när jag köpte de 3 sakerna från vitamin E serien så fick jag 5 saker på köpet, inte illa!



Smells like chocolate